Vis mere Luk
Til salg

Klassisk murstenshus i pænere parcelhuskvarter

Adresse: Forbindelsesvejen 116, 9400 Nørresundby
Kontakt

Flere oplysninger

Gunnar Hellmund Laier
52192373
Send en kopi til mig

Beskrivelse

Villaen på Forbindelsesvejen 116 i Nørresundby tre kilometer fra Aalborg Centrum og i tilsvarende afstand til lufthavn er opført i 1959. Boligen indeholder 4 værelser, et køkken/alrum og et badeværelse fordelt på 118 m2. Der er muret garage/gæstebolig, der ikke indgår i boligarealet.

Køber kan få en pæn istandsat bolig ved forholdvis lille investering. Boligen er uden overraskelser, let af vurdere, har fået udskiftet tag og renoveret loft, og er forberedt på forbedringer og modernisering. Ejendommens værdi istandsat, men ikke moderniseret er 2 millioner kroner. Der kan skabes merværdi på minimum nogle hundrede tusinde med en investeringshorisont på 2-3 år. Anbefalede forbedringer: Gulvvarme med direkte fjernvarme oven på originale støbte gulvunderlag med miljømembran, nyt elskab og udvidelse af antal stikkontakter, nyisolering af loft (hvor ældre elinstallation løber via loftstik i metalrør, så der let kan trækkes yderligere kabler) pudsning, spartling, maling og udskiftning af døre/vinduer samt indsættelse af nyt køkken og delvis udskiftning af toiletinventar/opdatering af VVS med skjult rørføring. Der anbefales brug af moderne membraner (dampspærre) til yderligere radonsikring og isolering af gulv og loft, samt beklædning med gips på indervægge og brug af papiruldisolering på loft, hvilket tilsammen vil give en let renovering og en meget miljøvenlig indretning af huset. Isoleringsplader på facader med puds vil give en yderligere sænkning af energiforbrug, men delvis sikring med armeringsnet og nypuds er tilstrækkeligt, idet der er anvendt letklinkerelementer til opførsel af de to ikke fuldmurede facader. Huset er opført i en for perioden høj kvalitet med gennemtænkte konstruktioner og en pæn arkitektur og står på ekstrem solid kridtgrund, fundament er fyldt ud med fint sand og der er støbt betongulve på en cirka ti cm. Du kan vælge at gennemføre en mindre renovering og have en miljøvenlig bolig med tre værelser og en stue, eller du kan gennemføre en fuldstændig eller delvis modernisering med eller uden en udvidelse af boligarealet og med forskellige ønsker til ændring i kloak/VVS installation.

De fleste huse i området vurderes til en værdi mellem 2 og 4 millioner, og det store grundareal giver mulighed for udvidelse af boligarealet. Boligmarkedet i Aalborg er stabilt med stigende priser på jord og bygninger og adskiller sig positivt fra andre større danske byer. Jeg sælger på grund af ændrede prioriteringer, forskellige byggematerialer og redskaber kan følge med i prisen ligesom nogle hvidvare.

Blandt foto er plantegning og oversigt. Forhaven har tre stenbelagte områder. Baghaven er med nogle få frugtbuske og er forberedt på beplantning. Der er ikke en indkørsel men en parkeringsplads, hvor op til fire biler kan holde, ligesom der er plads til cykler ved hovedindgang. Der er yngre familier i området, men flest ældre enlige i et roligt kvarter. Torvet 500m fra boligen nede ad bakken har både sushirestaurent, grillbar, bodega, pizzaria, fire dagligvarebutikker og en McDonalds, samt bus til byen hvert tiende minut.

Villa

Info

Kontantpris
DKK. 1,950,000
 • Antal badeværelser/toiletter 1
 • Antal værelser 4
 • Byggeår 1959
 • Boligareal 118 m2
 • Grund i m² 982 m2
 • Kælder i m² 0 m2
 • Valuta DKK
 • Sælges Ja
 • Til leje Nej
 • Salgspris 1,950,000 DKK
 • Udbetaling 1,950,000 DKK
Boligen er vist 5590 gange