Ophavsret

Visdithus.dk forbeholder sig fuld ophavsret til alt materiale og alle informationer på www.visdithus.dk med forbehold for de informationer, der findes i de individuelle boligannoncer. Informationer, tekster og oplysninger på denne hjemmeside må hverken kopieres, videregives eller anvendes offentligt uden skriftlig accept fra Visdithus.dk

Fortrolighed

Visdithus.dk betragter alle oplysninger, som indtastes i forbindelse med salg, som fortrolige. Oplysningerne vil kun blive anvendt internt.

Ansvar

Visdithus.dk forpligter sig ikke til at kontrollere eller redigere de oplysninger, der bliver indtastet i forbindelse med salg af din bolig. Vi formidler kun de oplysninger, som annoncøren indtaster. Annoncøren er derfor alene ansvarlig for de oplysninger, som bliver opgivet i annoncen. Visdithus.dk fralægger sig således ansvaret for indholdet af annoncerne. Bliver vi opmærksomme på annoncer, som bryder med loven eller på anden vis forekommer useriøse eller irrelevante for salg af bolig, forbeholder vi os rettigheden til at slette disse annoncer. Kunden vil altid kunne redigere eller afmelde en annonce. Når en annonce bliver afmeldt, vil kunden ikke modtage flere henvendelser.

Anvendelse af oplysninger
Visdithus.dk anvender kun de indtastede oplysninger til følgende:

Formidle kontakten mellem køber og sælger.